Bli medlem i Teaterföreningen Små Pärlor 2020

Redan medlem? Förnya ditt medlemskap för 2019 nedan!
Inbetalningskort kommer att skickas ut under vårterminen.

Små Pärlor är en amatörteaterförening som riktar sig framför allt mot barn och ungdomar. Vårt mål är att ge alla som vill en chans att spela teater. Vi har för närvarande fyra aktiva grupper ledda av ideella ledare. Varje grupp fokuserar på grunderna inom teater och målet är att alla ska få vara med på en uppsättning.
OBS! Vid registrering, fyll i att ni vill ha nyhetsbrev för att inte missa viktig information från föreningen!

Vill du bli medlem?
Följ länken nedan för att kunna lämna en intresseanmälan. Vi kommer därefter att kontakta er så snart vi har en tillgänglig plats!
Då föreningen är ideellt driven förening baseras antalet platser varje termin efter vad verksamheten just då kan ta emot. Detta tillsammans med ett hög efterfrågan på att få börja i grupperna har tyvärr gett en längre väntetid.
Har ni frågor om detta eller vill kontrollera att en anmälan kommit, hör av er via vår Facebooksida!
Intresseanmälan: https://docs.google.com/forms/d/1PM2dgfG2e7IRbNnj7cCulbnWvVMrN0G0xGkAbSbAssg


Hur behandlar vi dina personuppgifter?
Dina personuppgifter lagras i ATR:s (Amatörteaterns Riksförbund) och Ung Teaterscens medlemsregister, arcMember och eBas. Vi använder dina personuppgifter för att kunna kontakta dig vid behov och skicka ut faktura med medlemsavgift. Om kommunen kräver det, delar vi med oss av personuppgifter till dem som underlag för vår närvarorapportering. Dina personuppgifter delas med Studieförbundet Vuxenskolan i de fall vi samarbetar med dem. Dina personuppgifter används också som underlag för att vi ska kunna rapportera antalet kvinnor/män och åldersfördelning till kommunen och MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor).
Du har när som helst rätt att få reda på vilka uppgifter vi lagrar om dig, att söka rättelse (om någon uppgift är felaktig) eller bli raderad från våra medlemsregister.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2020. Du ansluts också till förbundet Ung Teaterscen.